Goedkoop sim only abonnement voor jouw kind

Het is natuurlijk belangrijk dat je jouw kind altijd kunt bereiken en dat jouw kind altijd contact met je kan opnemen. Daarom kiezen steeds meer ouders ervoor een sim only abonnement voor hun kind af te sluiten. Kinderen worden steeds bekender en handiger met smartphones, waardoor een sim only een goede oplossing is om contact te houden met jouw kind.

Toch kunnen abonnementen best prijzig zijn. Natuurlijk wil je niet te duur uitkomen. Daarom lees je hier meer over een goedkope sim only voor jouw kind.

Tips voor een goedkoop sim only abonnement voor jouw kind

Indien je op zoek bent naar een goedkoop abonnement voor jouw kind, is sim only de beste keuze. Dit omdat sim only’s de goedkoopste abonnementen zijn. Hoe zorg je er echter voor dat je tot een goedkoop abonnement voor jouw kind komt?

  • Betaal niet te veel voor grote bundels. Kies alleen voor een groot bundel indien jouw kind daadwerkelijk veel data en/of belminuten/sms’jes verbruikt. Anders kun je beter voor een kleiner, goedkoper sim only abonnement kiezen.
  • Verschilt het verbruik van jouw kind iedere maand? Kies voor een provider die het gratis mogelijk maakt om abonnementen iedere maand te wijzigen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je niet extra hoeft te betalen als je je abonnement wilt wijzigen.
  • Wil je vooral bellen en sms’en met jouw kind, kies dan voor een abonnement met weinig data. 
  • Zorg ervoor dat jouw kind geen aankopen (zoals in-app aankopen) doet. Aankopen leiden namelijk tot een vrij hoge rekening. Bespreek dit met jouw kind en/of stel een pincode in voor het downloaden van apps. 
  • Stel limieten in. Kinderen hebben bijvoorbeeld vaak niet echt door hoeveel MB er wordt verbruikt, wat ervoor zorgt dat jouw kind buiten de bundel gaat internetten. Oplossingen hiervoor zijn sim only’s met een plafond, afspraken maken met jouw kind, en limieten instellen.

Waarom een sim only voor jouw kind?

Is het eigenlijk wel nodig om een sim only abonnement voor jouw kind af te sluiten? Deze vraag kun je het beste zelf beantwoorden. Veel ouders vinden het fijn om te weten dat ze altijd contact kunnen opnemen met hun kind. Daarnaast kunnen kinderen met een sim only ook altijd hun ouders bereiken. Dat zorgt toch voor een veiliger en rustiger gevoel.

Herken je jezelf hierin? Dan is een sim only kind abonnement een geschikte optie. Bovendien hoeft een kind sim only helemaal niet duur te zijn. Gebruik de tips in dit artikel voor een goedkoop abonnement voor jouw kind. 

Bekijk ook